INFO PRESS DOCUMENT ADHESIONS
CASSM IMATGES BLOG CASSM
LINKS CASSM VIDEOS CASSM
CDB TV

(Cat/ Cast / Eng)

.: PERSONES QUE S'HAN ADHERIT A AQUEST MANIFEST

DOCUMENT D’ADHESIONS CasSantaMòniCA

Aquest document busca manifestar de manera simple i directe un malestar general i una protesta concreta vers una forma de fer política cultural, entenent que les qüestions de fons afecten de manera àmplia a tots els sectors de la cultura. Des de CdB volem proposar un espai en el que treballadors culturals, artistes i col·lectius de diferents àmbits puguem sumar les nostres veus per fer-nos sentir i forçar rectificacions, tant en relació a aquest conflicte com en altres ja oberts o encara per venir del nostre precari context cultural.


Els col·lectius, entitats, associacions, artistes i agents culturals independents sota signants s’adhereixen públicament al següent comunicat promogut des de CdB (www.culturadebase.net) :

Manifestem el nostre profund desacord i el nostre cansament amb la manera amb la que des de les instàncies polítiques es ve gestionant i menyspreant l’activitat cultural del nostre context.

Rebutgem l’intervencionisme amb el que la Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació ha decidit el canvi d’orientació del Centre d’Art Santa Mònica. Entenem que aquest és un cas més d’una manera irresponsable i errònia de fer política cultural, i que no compromet només a un sector sinó a tots els sectors de la cultura que en un moment o altre es veuen afectats per aquestes polítiques.

Per aquest motiu, reclamem i exigim col·lectivament una rectificació en aquest cas, que serveixi de precedent a un canvi de rumb dirigit a atendre les veritables necessitats d’una activitat cultural independent i de qualitat, amb respecte i d’acord amb els qui treballem en la cultura.


Com a col·lectius, entitats i associacions, o com a artistes i agents culturals independents, podeu donar el vostre recolzament a aquest comunicat omplint el formulari o enviant un e-mail amb elvostre nom i DNI a l’adreça de correu electrònic: cassantamonica@gmail.com

SI VOLS DONAR SUPORT A AQUEST MANIFEST, ADHEREIX-T'HI:

Nom i Cognoms *
DNI / NIE
Col.lectiu/ Institució
Sector o activitat *
Email *
 

Les dades amb * són imprescindibles per a registrar-te com a usuari.

Nota legal: Les persones signades o adherides aporten les seves dades únicament als efectes que consti el seu suport al text del manifest, i aquestes no s’utilitzaran per a cap altra finalitat.
El DNI no serà emmagatzemat i només s'utilitza per comprovar l’autenticitat del signant